Magda Gessler uchodzi w Polsce za jeden z największych autorytetów kulinarnych i nikogo nie dziwi fakt, że ludzie tłumnie odwiedzają jej lokale gastronomiczne, aby na własnych kubkach smakowych przekonać się, jak dobre są dania sygnowane jej nazwiskiem.
Sylwia Peretti 12 lat temu wzięła udział w "Kuchennych rewolucjach". Jak sama przyznaje, udział w programie, który miał sprawić, że jej lokal będzie funkcjonował na wysokim poziomie, zniszczył jej życie. Na jaw wyszły bulwersujące fakty.
Kuba Wojewódzki postanowił też wejść w biznes cukierniczy. Okazało się, że gwiazdor sprzedaje pączki. Są one jednak jeszcze droższe niż to, co proponuje Magda Gessler. O jakich cenach w tym wypadku mówimy?
Magda Gessler od lat jest jedną z największych gwiazd TVN-u i najbardziej rozpoznawalnych restauratorek w Polsce. Swoją popularność zawdzięcza głównie programowi "Kuchenne rewolucje", w którym ratuje upadające biznesy. Ogromna oglądalność formatu w prosty sposób przełożyła się na rozpoznawalność "kreatorki smaku".
Faworki Magdy Gessler cieszą się ostatnio ogromną popularnością. Sławy nie przyniósł im jednak smak a wyjątkowo wysoka cena. Za kilogram chrustu w cukierni Słodki Słony trzeba zapłacić aż 190 złotych. Jedna z recenzentek postanowiła sprawdzić, czy przysmak jest wart swojej ceny.
Magda Gessler udzieliła ostatnio wywiadu, w którym otwarcie wyznała, co sądzi o odejściu Edwarda Miszczaka. Znana restauratorka zdradziła również, jakie relacje łączyły ją z byłym dyrektorem programowym TVN.
Magda Gessler opublikowała w mediach społecznościowych nagranie, na którym zachęca obserwatorów do zakupu faworków w jednej z jej restauracji. Jej fani najprawdopodobniej nie pokuszą się jednak o zakup przysmaków. W komentarzach wylała się na nią fala krytyki.
Pączki Magdy Gessler znów podrożały. Słynna restauratorka twierdzi, że stawia na jakość i nie ma ochoty na kompromisy. To niestety sprawia, że cena firmowanych jej nazwiskiem wypieków jest bardzo wysoka. Ile trzeba wydać?
Magda Gessler znów zostanie babcią. Żona Tadeusza Müllera, syna znanej restauratorki, spodziewa się dziecka. Dumna prowadząca "Kuchenne rewolucje" podzieliła się wielkimi wieściami na antenie programu "Dzień Dobry TVN".
Magda Gessler jest bezsprzecznie jedną z najbardziej rozpoznawalnych i wpływowych restauratorek w Polsce. Wielu Polaków z chęcią odwiedza jej lokale i równie chętnie poznałoby przepisy na wyborne dania, aby robić je w domach. Okazuje się, że jest to możliwe i we własnej kuchni można przyrządzić domowe według przepisu "kreatorki smaku".
Magda Gessler słynie nie tylko z soczystych niczym karkówka przekleństw, ale także ze zmienności nastrojów, co na własnej skórze przeżywają bohaterowie "Kuchennych rewolucji". O tym, że restauratorki obdarzonej bujnymi blond lokami lepiej nie prowokować, przekonali się tym razem… wszyscy internauci. Co spowodowało tak wielką złość gwiazdy TVN?
Magda Gessler od wielu lat przechodzi przez swoje kolorowe i usłane sukcesami życie w towarzystwie Waldemara Kozerawskiego. Lekarz z Kanady formalnie nie jest jednak jej mężem. Okazuje się, że ta sytuacja już uległa zmianie. Restauratorka zdradziła tę tajemnicę, "przypadkiem" ujawniając szczegóły ślubu.
Magdy Gessler chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Popularna polska restauratorka uchodzi za kulinarne guru i od lat jest jedną z największych gwiazd stacji TVN. Największą popularność zdobyła, prowadząc "Kuchenne Rewolucje" i jako jurorka programu "Masterchef Polska". W ostatnim czasie restauratorka przeszła sporą metamorfozę, a pod jej najnowszym zdjęciem pojawiło się mnóstwo zachwytów.
Magda Gessler niespodziewanie wzięła udział w dyskusji uderzającej w Edytę Górniak i Justynę Steczkowską. Poszło o nazywanie artystek diwami. Wystarczyły trzy słowa, by restauratorka ujawniła swoje zdanie na temat gwiazd.
Córka Magdy Gessler kilka miesięcy temu powitała na świecie drugie dziecko - syna Bernarda. Po wspólnie spędzonych świętach okazało się, że chłopiec zachorował. Lara podzieliła się z fanami zdjęciem ze szpitalnej sali.
Magda Gessler doskonale wie, że produkty firmowane jej nazwiskiem można sprzedać z dużym zyskiem - problem zaczyna się wtedy, gdy cena w sklepie znanej restauratorki brana jest z kosmosu i nic nie jest w stanie uzasadnić... niemal dziesięciokrotnej różnicy w stosunku do innych "kupnych" produktów.
Magda Gessler zdradziła sekret idealnego ciasta na pierogi. Zmora przygotowań do świąt nareszcie ma swój finał. Dziś wiemy już, jak odpowiednio przygotować się do tego, by pierogi nie rozleciały się w garnku.
"Dzień dobry TVN" gościło Magdę Gessler, co – jak zawsze – przebiegało w dość nietypowy sposób. Tym razem obyło się bez dzikich pląsów o poranku, a restauratorka zajęła się oceną pracy prowadzących. Najmocniej skarciła Filipa Chajzera, który niezbyt dobrze zniósł krytykę i odważył się podważyć zdanie królowej TVN.
"Kuchenne rewolucje" pomogły Karczmie Malinowa Spiżarnia z miejscowości Wielącza tylko na chwilę. W nocy ze środy na czwartek wybuchł ogromny pożar, który "pożarł" prawie całą restaurację, ale także marzenia właścicieli o prowadzeniu udanego biznesu. Magda Gessler już tam nie zawita, chociaż tamtejsza kuchnia bardzo jej smakowała. Co dokładnie wydarzyło się z 14 na 15 grudnia i czy wiadomo, jak wzniecił się ogień?
Mariusz Kozak z programu "Gogglebox. Przed telewizorem" skusił się na jeden z przysmaków z restauracji Magdy Gessler. Choć w chlebie ze smalcem zabrakło soli, celebryta musiał słono za niego zapłacić.
Magda Gessler w swojej restauracji "U Fukiera" przedstawiła już ofertę dań wigilijnych. Niemałą konkurencją może okazać się dla niej lokal "Zacisze Anny Korcz" należący do aktorki znanej z serialu "Na wspólnej". Ceny są tam zdecydowanie niższe.
Magda Gessler to niekwestionowana gwiazda kulinarnego świata. Znana restauratorka przez wiele lat budowała swoją markę, by teraz oferować zawrotne ceny za produkty sygnowane jej nazwiskiem. Teraz celebrytka rozpoczęła sprzedaż świątecznych przysmaków. Ceny w jej restauracji zawsze były wygórowane, ale inflacja sprawiła, że w tym roku jeszcze bardziej poszybowały w górę. Niewiarygodne, ile trzeba zapłacić za ciasto.Boże Narodzenie zbliża się wielkimi krokami, dlatego spore grono Polaków powoli rozpoczyna swoje przygotowania. Kluczowe znacznie mają również przysmaki, które znajdą się na rodzimych stołach. Tutaj z pomocą może przyjść niezawodna Magda Gessler. Najsłynniejsza restauratorka znad Wisły stworzyła wyjątkową ofertę świątecznych dań, które można odebrać osobiście, bądź też zamówić z dostawą do domu w całej Polsce. Jak można się spodziewać, ceny dosłownie odbierają mowę.- W tym roku również część oferty świątecznej wysyłamy na terenie całej Polski, np. kaczka, kurczak, schab, ryby, sałatki (specjalnie zapakowane i przygotowane do wysyłki). Część, np. ciasta można tylko odebrać osobiście - można przeczytać na oficjalnym fanpage restauracji "U Fukiera" na Facebooku.
Magda Gessler zaskoczyła klientów jednej ze swoich restauracji. Wśród produktów z bożonarodzeniowego menu znalazł się tort, za który trzeba będzie zapłacić prawie pół tysiąca złotych.
"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler przeprowadzone zostały w jednej z restauracji w Bielsku Białej. Okazało się, że właściciel lokalu był tak zdesperowany klęską swojego biznesu, że popadł w alkoholizm. Na szczęście, udało mu się wygrać z chorobą.
Magda Gessler niedawno była gościem na otwarciu FoodHallu w galerii handlowej w Poznaniu, gdzie miała okazję spróbować popisowego burgera tamtejszego lokalu. Niestety, kanapka nie trafiła w gusta "kreatorki smaku", która nie pozostawiła na niej suchej nitki.
"Święta z Gesslerami" to nowy program, w którym Magda Gessler i jej najbliżsi pomogą kilku rodzinom w przygotowaniach do Bożego Narodzenia i jednocześnie dadzą wiele inspiracji widzom. Setki pomysłów na minutę, dziesiątki metrów światełek i 12 wyszukanych dań – w tym programie zobaczymy Magdę Gessler w szale świątecznych przygotowań.
Magda Gessler odniosła się do pogłosek o jej ewentualnym odejściu z TVN-u. Gwiazda stwierdziła, że nigdzie się nie wybiera. Opowiedziała też, co sądziłaby o swoim przejściu do Polsatu.
"Kuchenne rewolucje" w Elblągu wpiszą się na karty historii programu ze względu na bulwersujące wyznanie właścicielki upadającej restauracji, która w obliczu kryzysu musiała posłużyć się pieniędzmi z 500 plus, by uniknąć bankructwa. Czy Magda Gessler i tym razem swoją gastronomiczną misję zakończyła sukcesem? Jak zareagowała na zaskakujące wyznanie dotyczące finansów?