Ekipa "Kuchennych rewolucji" odwiedziła restaurację "Geneza smaku" w Karpaczu. Już na początku wizyty Magda Gessler miała wiele zastrzeżeń do lokalu, jednak omal nie zrezygnowała z kręcenia odcinka po tym, jak usłyszała, że jego właściciel ukrywa się przed nią.Magda Gessler po raz kolejny ruszyła w trasę, by "zmieniać oblicze polskiej gastronomii". Gwiazda stacji TVN była zawiedziona jedzeniem, które zaserwowano jej w karpackiej "Genezie smaku". Restauratorka określiła je mianem "pospolitego" i stwierdziła, że jest "kompletnie jałowe". To był jednak dopiero początek zaskoczeń, które czekały ją w Karpaczu. Karpacki lokal prowadził działalność sezonową i był otwierany na lato i zimę, a przez resztę roku pozostawał zamknięty. Magda Gessler od razu zwróciła uwagę na brak terminala płatniczego w restauracji oraz dziwne zachowanie personelu. Wkrótce okazało się, że restauracja jest rodzinnym biznesem, jednak jej członkowie nie są zgodni co do tego, w jaki sposób go prowadzić.
Kolejny odcinek "Kuchennych rewolucji" przed nami. Tym razem Magda Gessler odwiedzi Zamość, ale nie wszystko pójdzie po jej myśli. Wszystko wskazuje bowiem na to, że próba reanimacji upadającej restauracji nie powiedzie się w pełni. Klienci lokalu nie pozostawiają w internecie żadnych złudzeń.Magda Gessler od 11 lat zmienia biznesy i życia ludzi, którzy zdecydowali się na prowadzenie restauracji. Jej "Kuchenne rewolucje" śledzą miliony Polaków, a kontrowersyjne metody działania zyskały wielu fanów. I choć restauratorka może pochwalić się licznymi sukcesami, nie zawsze udaje jej się podźwignąć upadające interesy.
Najnowszy odcinek "Kuchennych rewolucji" zaprowadził Magdę Gessler do Zamościa. Już 21 października Polacy zobaczą jak najsłynniejsza restauratorka, odmienia restauracje "Złota kura". Od samego wejścia do restauracji oczy Magdy Gessler tylko się powiększały.Zdumienie Magdy Gessler prowadzącej "Kuchenne rewolucje" w czasie wizyty w "Złotej kurze" przeszło wszelkie granie. Okazuje się, że restauracja w Zamościu nie zachwyciła restauratorki.
Magda Gessler niedawno przeprowadziła rewolucję w restauracji "Silvano" w Połajewie. Lokal, znany obecnie jako "Karczma Gę gę gę" oferuje gościom atrakcyjne menu, w którym króluje mięso z gęsi. Jak donoszą internauci, ceny, które widnieją w opublikowanej w sieci karcie dań, są znacznie niższe niż w rzeczywistości.Wizyta w "Karczmie Gę gę gę" może być nie lada gratką dla fanów pieczonej gęsi z pyzami, jabłkami i modrą kapustą. Do skosztowania specjału kusi nie tylko relatywnie niska cena, ale także zachwyty gospodyni "Kuchennych Rewolucji".
Magda Gessler postanowiła wykorzystać swoje zasięgi w mediach społecznościowych, by wesprzeć akcję charytatywną "Dekolt dla Białorusi". Na Instagramie gwiazdy pojawiła się odważna fotografia. Restauratorka pozowała do niej bez bielizny.Inicjatorką akcji "Dekolt dla Białorusi" jest Jana Shostak. Aktywistka zasłynęła w mediach za sprawą głębokiego dekoltu, który zaprezentowała podczas konferencji prasowej z Robertem Biedroniem w sprawie Białorusi. Wykorzystała popularność, wypisując na klatce piersiowej hasła sprzeciwu wobec reżimu Łukaszenki. W jej ślady poszły rodzime gwiazdy.
Nie żyje bohaterka programu "Kuchenne Rewolucje". Marzenna Koniuszy była właścicielką baru "Agata" w Gorzowie Wielkopolskim. Magda Gessler, która odwiedziła bar na początku sierpnia, była zachwycona kuchnią 59-latki. Darzyła kobietę ogromną sympatią.Marzenna Koniuszy odeszła 20 września w wieku zaledwie 59 lat. Była wielką miłośniczką gotowaniu. Swój lokal prowadziła od blisko czterech dekad. Niedawno, aby ratować biznes przed upadkiem, zaprosiła do siebie ekipę "Kuchennych rewolucji".
Magda Gessler została oskarżona przez widzów o łamanie zasad higieny podczas nagrywania programu „Kuchenne rewolucje”. Wiele osób uważa, że znana restauratorka powinna zostać skontrolowana przez sanepid. Powodem konfliktu są niezwiązane włosy gwiazdy.Magda Gessler od lat podróżuje po Polsce, próbując odmienić oblicze branży gastronomicznej. Słynna restauratorka nie ma litości dla przedsiębiorców bazujących na słabej jakości produktach i dopuszczających się zaniedbań sanitarnych.
Dziennikarze Wirtualnej Polski odwiedzili lokal, który pomyślnie przeszedł metamorfozę w programie „Kuchenne Rewolucje”. Magda Gessler twierdziła, że to jedno z najlepszych miejsc, w których można zjeść świeżą rybę. Dziś lokal ma przypominać „podrzędny bar”.Restauracja „Nie lada ryba” była jednym z największych sukcesów Magdy Gessler. Lokal do dziś chwali się udaną współpracą z najpopularniejszą restauratorką w kraju. Do metamorfozy doszło w 16. edycji popularnego programu.
Magda Gessler od dekady jest jedną z najpopularniejszych gwiazd stacji TVN. Restauratorka stara się wykorzystywać swoje zasięgi, by uświadamiać Polaków w ważnych społecznie i zdrowotnie kwestiach. Wiele uwagi poświęca szczególnie pandemii koronawirusa.
Magda Gessler od wielu lat jest związana z Waldemarem Kozerawskim. Partner gwiazdy na co dzień mieszka w Kanadzie, co sprawia, że restauratorka nieustannie żyje na walizkach, dzieląc czas pomiędzy Polską a Ameryką Północną. Ze względów zawodowych nigdy nie zdecydowała się na wyprowadzkę za ocean.